Barcelona – Todo barcelona, Axxon
Axxon Tech selecciona un/a T??cnic/a especialista en disseny 3D i programació CAD CAM per a la fabricació de peces i utillatges de precisió i alta complexitat t??cnica.

La persona seleccionada s’encarregarà del desenvolupament de programes de mecanització per CNC, a partir del disseny 3D imitjantçant el software CAD CAM, així com de supervisar el procés de fabricació de peces d’alta precisió.

S’ofereix projecte estable en empresa del sector netal.lúrgic, en procés de creixement, ubicada a rodalies de Girona.

Requisitos mínimos:
CFGS Desenvolupament projectes mecànics, CFGS Fabricació mecánica, CFGS Producció per mecanitzat o equivalent.

Es requereix experi??ncia mínima 2-3 anys en oficina t??cnica desenvolupant tasques de programació de màquines amb CNC, interpretació de plànols i documents t??cnics per con??ixer les peces a produir, o bé experi??ncia pr??via en taller de mecanitzat de peces singulars, de gran precisió i complexitat t??cnica, com a preparador/a i operador/a d’aquest tipus de maquinària.

Imprescindible domini de disseny mecànic en SOLIDWORKS 3D, coneixements de software CAM (SoliCAM) i càlcul mecànic de peces,així com l’ús d’eines de medició (peu de rei, micròmetre, calibradors, rugosímetres, durómetres,…).

Pensem en una persona amb destresa manual i agudesa visual, precisió, capacitat analítica, num??rica i d’organització, bones habilitats de comunicació [+] Ampliar información

Comparte con tus amigos este trabajo en:

Compartir en Facebook      Compartir en Twitter      Compartir en Google+      Compartir en Linkedin

Otros Trabajos y cursos relacionados:Trabajos similares que también te pueden interesar: