Infermer/a a Centre de Dia per a Gent Gran


BARCELONA (PALLEJÀ)
: Fundació Ana Ribot
: La Fundació Ana Ribot selecciona per el Centre de Dia per a gent gran un infermer/a per substitució de BAIXA MATERNAL (8/10 MESOS).
L’objectiu del Centre de Dia “Ana Ribot” es potenciar les diferents capacitats físiques, cognitives, socials, emocionals de la persona gran per mantenir-les actives i estimulades.
En aquesta “escola” de gent gran amb algun tipus de dependència, treballem per aconseguir un envelliment actiu.
Dins de la nostra filosofía d’innovació en l’atenció a la gent gran, hem posat en marxa una UNITAT D’ALZHEIMER on treballem amb persones en estat moderat i avançat de la malaltia. Els nostres especialistes duen a terme un sistema d’estimulació constant i diari mitjançant diferents tècniques no farmacològiques.
La infermera del centre valora les necessitats bàsiques de cada usuari detectant problemes reals i potencials. Elabora, juntament amb la resta de professionals, un pla d’atenció individualitzat, marcant-ne uns objectius i planificant-ne unes activitats o cures necessàries, tot considerant a la persona com a una totalitat biopsicosocial i espiritual. La infermera per a dur a terme la part que a ella l’implica d’aquest pla d’atenció individualitzat delega tasques de cura , higiene o alimentació a [+] Ampliar información

Comparte con tus amigos este trabajo en:

Compartir en Facebook      Compartir en Twitter      Compartir en Google+      Compartir en Linkedin


Otros Trabajos y cursos relacionados:Trabajos similares que también te pueden interesar: